Publicitat
Publicitat

Canal 10 canvia de freqüència i passa a HD

Canal 10 està un procés de canvi de freqüència i format durant quinze dies. El nou canal d'emissió serà el 48 i es podrà seguir en alta definició.

Anunci 0s

Durant aquesta setmana i la vinent Canal 10 Empordà està fent diversos canvis en les seves emissions.Degut al Segon Divident Digital, que ha de deixar lliures canal per fer lloc a la tecnologia del 5G, molts canals de televisió es veuen obligats a canviar de freqüència, entre els quals Canal 10 Empordà.Actualment les emissions, tant per la TDT com per la xarxa de cable municipal, són pel canal 26 de l'UHF.Durant dues setmanes, però, els senyal de canal 10 per la TDT es pot seguir tant pel canal 26 com pel 48 de l'UHF, per tal que els espectadors tinguin temps a re-sintonitzar sense perdre en cap moment el senyal. A la xarxa de cable no es farà en canvi fins finals de setembre.Un canvi important que portarà associat aquest canvi de canal és el pas a l'alta definició, que implicarà una millora molt important en la qualitat de la imatge.El pas a l'HD serà el 31 de setembre i, en aquest cas, no caldrà tornar a re-sintonitzar.

Amb aquests canvis els televisors que no estiguin preparats per l'alta definició ja no podran rebre Canal 10 Empordà.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar