Publicitat
Publicitat

123 navegants a la XIX Atena Regata de la Festa Major

L'Atena Regata d'aquesta festa major s'ha hagut d'adaptar per evitar el risc de contagi entre els participants i les persones involucrades. La prova nàutica ha comptat amb més de cent navegants. Les activitats socials es van suspendre i l'entrega de trofeus va comptar únicament amb els premiats.

La XIX edició de l'Atena Regata que s'ha fet al mar d'Empúries ha comptat amb 123 navegants. Tot un repte per l'organització que ha hagut d'adaptar la regata per evitar al màxim el risc de contagi entre els participants i les persones involucrades. La sortida i entrada al port s'ha fet de manera esglaonada i els tràmits d'inscripció i al taulell d'anuncis oficial han estat virtuals. El club va anular les activitats socials i l'entrega de trofeus només va comptar amb la presència dels premiats.

Dani Garcia del Club Nàutic el Masnou de la classe optimist G1 i G2 i el Nacra 17 dels locals Marc Verdaguer i Elisa Corrochano a la divisió Open han estat els millors de la regata de la Festa Major d'enguany. El segon classificat va ser Viçens Batlle i el tercer Valentín Baraibar. Per la seva banda, Maria Blanco del CN El Balís ha estat la primera classificada absoluta del campionat de Catalunya d'Optimist G3 i també es va emportar el primer premi de la categoria sub-13. A la modalitat sots-11, les germanes Ariadna i Núria Puig del Club Nàutic l'Escala van pujar al podi. 

L'activitat al Club Nàutic continua, ja que el cap de setmana del 26 i 27 de setembre es disputarà la X Regata Mar d'Empúries i el dissabte 10 i diumenge 11 d'octubre, la protagonista serà la Regata Interclubs Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar