Publicitat
Publicitat

Terres de Margarida Geronés

Fins a finals de setmana, la sala d'exposicions del Castell Carolingi acull l'exposició 'Terres' de Margarida Geronés. Un conjunt de 15 peces on la fusió de terres i l'experimentació tenen el protagonisme. 

   L'artista empordanesa Margarida Geronés, escultora i ceramista, ha exposat al Castell Carolingi de Sant Martí la seva exposició més experimental titulada 'Terres'. Un conjunt d'unes 15 obres, que mostren un acurat treball on l'artista ha buscat la combinació perfecte de diverses terres.

A l'exposició si poden observar cargols, arbres, figures abstractes i també una figura que anhela lliberta. Un obres que combinen curiosament colors com el blanc, el negre, el blau i també tocs de marró. Per Margarida Geronés, aquesta ha estat la primera vegada que exposa a la sala d'exposicions del Castell Carolingi, per ella un espai únic. 

 

L'artista està molt contenta de la resposta del públic, tot i que el mes de setembre el pic de visitants també baixa, ja que la temporada alta es dóna per acabada. Tot i això els caps de setmana s'han superat les 200 visites. Geronés valor molt positivament la iniciativa municipal de potenciar els artistes locals.

Margarida Geronés s'agafa una pausa artística per omplir-se d'inspiració i tornar el 2021 amb moltes novetats. 

 

L'exposició a Sant Martí serà visitable fins al 13 setembre, dia que agafarà el relleu l'artista JP Zingre amb la seva mostra d'art abstracte.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar