Publicitat
Publicitat

Prèvia Diada Nacional Catalunya a l'Escala

L'Escala celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional que comptarà amb la participació del Cor Indika i la lectura del manifest, a la Plaça Catalunya i amb l'aforament limitat.

La pandèmia del coronavirus ha afectat també a la celebració de la Diada de l'11 de Setembre. Ahir mateix, el govern català anunciava que només participarien a la tradicional ofrena floral a Rafael Casanova, i que s'abstindrien d'assitir a la manifestació convocada per l'ANC, al·legant motius de coherència i responsabilitat.

A l'Escala, l'Ajuntament, ha organitzat l'habitual acte institucional a les 12 del migdia a la Plaça Catalunya, on es llegirà el manifest i tot seguit actuarà el Cor Indika. Amb tot, s'ha adaptat la celebració a la situació sanitària actual del país, aplicant les mesures de seguretat necessàries. 

Com s'ha fet durant els actes de la Festa Major, aquest, també tindrà l'aforament limitat i cal fer-ne reserva prèvia a l'Oficina de Turisme de la Plaça de les Escoles. L'accés a la plaça s'efectuarà gradualment des de 30 minuts abans de l'inici de l'acte. Cal recordar que s'ha de respectar les distàncies de seguretat en tot moment, portar la mascareta i fer ús del gel hidroalcohòlic que estarà a disposició del públic.

Per altra banda, des de l'ANC l'Escala, han informat que aquest any no s'organitza cap autocar per anar a la manifestació convocada per l'entitat, arreu de Catalunya, i conviden a la gent a participar-hi de forma particular i amb responsabilitat. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar