Publicitat
Publicitat

Comença el curs a Ballmanetes

Ha començat un nou curs a l'Escola Bressol Municipal Ballmanetes. Amés de canvis per seguir la normativa sanitària se n'apliquen de nous que impliquen els horaris, el servei de menjador i el servei que s'oferirà durant l'estiu.

El canvi de sabates i presa de temperatura en entrar i sortir del centre,  mans netes amb gel hidroalcohòlic o un canvi d'horari, són algunes de les novetats amb les que s'ha estrenat el curs 2020-2021 a Ballmanetes per tal d'adaptar-se a la normativa per evitar els contagis de COVID.Pel que fa a les mesures sanitàries afecten diversos aspectes.El primer és quan els nens entren al centre.A diferència d'altres cursos, els pares no poden entrar al centre excepte en alguns casos.Però aquest no són les úniques novetats, en hi ha de molt importants com són els nous horaris, el servei de menjador i l'estiu vinent, quan Ballmanetes assumirà el Casalet.

Per evitar que arribin o surtin molt nens al mateix temps s'han establerts tres franges horàries per accedir i sortir del centre, a les 8 del matí i a les 5 de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar