Publicitat
Publicitat

4000 persones a les activitats de Festa Major

Més de 4000 persones han assistit a la trentena d'activitats programades durant la Festa Major de l'Escala de 2020. Ajuntament i Comissió de Festes en fan un balanç positiu.

Anunci 0s

La Banda Neón, amb un concert multitudinari a Plaça Catalunya i amb la pluja de protagonista ha tancat l'edició més atípica de la Festa Major de l'Escala.S'han celebrat més de 30 activitats mirant de complaure trots els públics, que han estat seguides per més de 4000 persones.La xifra és important tenint en compte que s'han hagut de complir totes les mesures recomanades en motiu del Coronavirus, amb distàncies de seguretat, la mascareta obligatòria i el rentat de mans abans d'accedir als actes.Des de l'Ajuntamnet de l'Escala es mostra satisfacció per no haver suspès la Festa i s'agraeix la tasca de l'organització i la confiança del públic que ha assitit als espectacles.En el mateix sentit s'expressa la Comissió de Festes, satisfets pel resultat obtingut tot i les circumstàncies adverses.Pel que fa a les propostes, les de caire familiar no fallen mai, i en la majoria de casos l'aforament ha estat el màxim.

Les activitats celebrades als vespres també han funcionat, entre d'altres amb 'Somnis de sorra' que va dedicar uns instants de l'espectacle a l'Escala.No tot ha estat  positiu, dues de les propostes no van tenir la resposta de públic esperada, s'explica que per por de la franja d'edat a què anaven adreçades.

Finalment, des del consistori, s'ha volgut agrair l'esforç de tothom per tirar endavant la Festa Major.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar