L'atleta Àfrica Radsma queda segona a la Copa d'Espanya

L'atleta Àfrica Rasma queda segona en els 100 metres tanques a la Copa d'Espanya de Clubs que s'ha fet a Madrid. L'escalenca va aconseguir set punts pel seu club, el Playas de Castellón, que va proclamar-se campió en la final de la primera categoria sèrie d'or. Ha estat el retorn de l'atletisme nacional.

Àfrica Radsma ha pres part aquest cap de setmana de la Copa d'Espanya de Clubs a l'Estadi madrileny de Vallhermoso. L'atleta escalenca, que entrena diariàment amb el Club d'Atletisme Ventalló però que competeix pel Playas de Castellón, ha quedat segona en els 100 metres tanques amb una marca de 13.88, molt a prop de la seva marca personal que és de 13.87. Aquest resultat va servir al seu club sumar set punts.

El Playas de Castellón, que milita a Divisió d'Honor, va proclamar-se campió de la Copa Iberdrola - Copa d'Espanya de Clubs de la final de la primera categoria sèrie d'or amb un total de 141 punts per davant del València Club Atletisme que va sumar-ne 136. Aquesta ha estat la primera competició nacional després del confinament.

Aquest pròxim cap de setmana, Àfrica i també la seva germana Aitana competeixen al Campionat d'Espanya Absolut a Getafe.