Publicitat
Publicitat

Els oberts de tennis i de pàdel s'han adaptat a la pandèmia

Els oberts de tennis i de pàdel han sobreviscut al mal temps i també han hagut d'adaptar-se a la situació sanitària actual. L'entrega de premis i el pisculabis no s'han pogut fer perquè aglutinava molta gent i el que ha fet el Club Tennis l'Escala ha estat repartir els premis una vegada es completava cada final.

Aquest any, per evitar aglomeracions, la Junta del Club Tennis l'Escala ha anat repartint els premisuna vegada s'acabava cada final prescindint d'aquesta manera de l'entrega de trofeus que s'organitzava el darrer dia acompanyat d'un pisculabis. A principis d'estiu, el club era força pessimista perquè es pensava que no podia organitzar els oberts de tenis i de pàdel però sí que ho ha pogut fer, ara bé amb un petit descens respecte a l'any passat en les inscripcions. Enguany hi ha hagut un total de 83 jugadors (59 en tennis i 24 en pàdel). 

En total hi ha hagut set categories, cinc de tennis i dues de pàdel. En les de tennis ha comptat amb les modalitats de tennis masculi (14 inscrits), femení (8), veterans (8), dobles (11) i sots-disset (7). I en pàdel hi ha hagut les modalitats masculina (7) i mixta (5), enguany la femenina ha quedat deserta. El campió del tennis masculí ha estat Dani Garcia, el segon Guillermo Cavanillas i el campió de la fase de consolació Josep Lluís López. En la femenina, la llegendària jugadora internacional Vicky Baldovinos ha estat la campiona seguida de Brigitte Dutoya mentre que Júlia Puga ha guanyat la fase de consolació. Juli Masó ha estat el millor de la categoria de veterans, la parella formada per Edgar Saldaña i Dani Garcia han estat els vencedors dels dobles i Sergio Marín, el campió de la categoria sots 17. 

I en pàdel, el duet format per Marc Bach i Sergi Bel s'han proclamat com a campions després de guanyar a Robert Sánchez i Marc Riu. I en la categoria mixta, Maria Subirà i Jonas Fischback han pujat a l'esglaó més alt. L'any passat, Subirà també va guanyar però formava tàndem amb Agustí Garcia. El mal temps va fer avançar les finals programades per dissabte.

Un dels participants amb més renom, a banda de Vicky Baldovinos que coneixiem la setmana passada, és Guillermo Cavanillas que competeix per la selecció espanyola sènior. Té una segona residència a l'Escala, cada dia entrena a les pistes de tennis municipals i té més de 60 anys. 

El premi a la jugadora més jove ha estat per la jugadora de pàdel Sara Garcia, de 12 anys.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar