Publicitat
Publicitat

L'Alfolí es converteix en el Liceu

L'Alfolí de la Sal acull un espectable normalment destinat als grans escenaris. Ha estat una audició d'òpera a càrrec de la mezzosoprano Gemma Coma-Alabert, que ha meravellat  el públic que ha omplert l'espai.

Per una nit, l'Alfolí de la Sal s'ha convertit en el Gran Teatre del Liceu, i és que Gemma Coma-Alabert, una de les grans intèrprets d'òpera, acompanyada del pianista Quim Solà, hi han interpretat un repertori de grans mestres com Haendel, Bach, Mozart, Debussy o Bizet.Ha estat dins una col·laboració entre l'ajuntament de l'Escala i l'Associació d'amics de l'òpera de GIrona.L'Alfolí, seguint les normes de seguretat, s'ha omplert amb un centenar de persones.Justament les restriccions d'audicions en grans espais ha donat la oportunitat d'acostar aquest gènere al públic en general, un dels objectius de l'Associació.S'explica que l'òpera és una combinació de diferents arts escèniques, un motiu més per atreure grups de públic diversos.

Un luxe ha estat també comptar amb intèrprets de nivell com la mezzosoprano Gemma Coma-Alabert i el pianista Quim Solà, habituals als grans escenaris, que aquesta vegada s'han pogut gaudir des de la curta distància.

L'entrada a l'espectacle anava precedida d'una visita guiada al Museu de l'Alfolí de la Sal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar