Publicitat
Publicitat

Valery Fernández es concentra avui amb la selecció espanyola sub-21

Valery Fernández fa un pas més a la seva carrera professional. L'escalenc es concentra avui amb la selecció espanyola sots 21 per disputar aquest dijous un partit de la fase de classificació a Macedònia. Per arribar amb les millors condicions possibles, el jugador del Girona s'ha entrenat al Nou Miramar.

L'escalenc Valery Fernández ha marxat aquest matí a Girona per agafar l'AVE en direcció cap a Madrid. I és que avui mateix, el jove jugador es concentrarà amb els companys de la selecció espanyola sub-21. Coincidirà per exemple amb Riqui Puig, Pedri i Carles Aleñá. Els futbolistes que ha seleccionat Luís de la Fuente, no s'allotjaran a la residència de la Ciutat Esportiva sinó a un hotel perquè en aquesta instal·lació hi ha concentrada l'absoluta de Luís Enrique.

Abans de dirigir-se cap a Macedònia per disputar un nou partit de la fase de classificació per l'Europeu sub-21, entrenaran a Las Rozas. D'aquesta manera, els vint-i-tres jugadors es coneixeran i tindran el primer contacte. La selecció té com a prioritat consolidar la primera posició del grup 6. Dels cinc partits completats, n'ha guanyat quatre i n'ha empatat un.

Després del no ascens a Primera Divisió amb el Girona, Fernández durant la setmana passada va entrenar-se a l'Escala, al Nou Miramar, amb el preparador físic Marc Colomeda 'Marquet' per arribar amb les millors condicions per aquest partit que es jugarà aquest dijous, 3 de setembre, a Skopje.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar