Publicitat
Publicitat

Arriba l'esperat film de Christopher Nolan, Tenet

Després d'ajornar l'estrena en diverses ocasions arriba a les cartelleres "Tenet", l'esperat film de ciència-ficció de Christopher Nolan. Ho fa com a última estrena d'un agost més aviat pobre i com la primera superproducció que s’estrena des que va començar la pandèmia . També s'estrena la pel·lícula de terror "Los nuevos mutantes".

S'ha fet llarga l'espera però finalment arriba a la pantalla gran el més nou de Christopher Nolan 'Tenet' un dels primers grans blockbusters que arriben després del tancament de les sales de cinema per la covid-19. Aquesta setmana més de 70 països estrenen aquesta superproducció altament promocionada i amb diversos ajornaments.

John David Washington, Robert Pattinson i Elisabeth Debicki encapçalen el repartiment d'aquesta pel·lícula de la qual costa molt explicar el seu argument. Se sap que és un thriller d'espionatge, amb elements de ciència-ficció: juga amb el concepte de temps, i el mateix títol 'Tenet' és un palíndrom, es llegeix igual en les dues direccions. Una paraula inclosa en el quadrat Sator un quadrat de paraules "SATOR AREPO TENET OPERA ROTAS" que conté un palíndrom de cinc paraules en llatí i és el palíndrom quadrat 2D més antic que es coneix. En el món de Christoper Nolan de ben segur que no serà casualitat que un dels personatges s'anomena Sator. Per detalls com aquest tal vegada 'Tenet' desafia a l'espectador a visualitzar-la més d'una vegada per entendre tot l'argument.

Aquesta setmana també arriba 'Los nuevos mutantes' amb un bon grapat de joves actors entre ells Blu Hunt, Anya Taylor-Joy i Maisie Williams. Dirigida per Josh Boone, la pel·lícula narra la història de cinc joves mutants que acaben de descobrir les seves habilitats i són tancats en unes instal·lacions secretes contra la seva voluntat. Tots cinc hauran de lluitar per escapar del passat i salvar-se.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar