Publicitat
Publicitat

Bon balanç de les sardanes d'estiu tot i les limitacions

La Cobla Cervianenca ha tancat el cicle de sardanes dels dimecres d'estiu d'aquest 2020, que s'ha adaptat a la normativa sanitària. S'espera que de cara a la temporada vinent la situació es normalitzi.

L'Àrea de Cultura de l'ajuntamnet de l'Escala fa un bon balanç de la temporada de sardanes els dimecres  d'estiu tot i les limitacions que s'han hagut d'aplicar,En total se n'han fet tres audicions durant l'agost, sense la possibilitat de ballar-ne, i l'escenari ha estat Plaça Catalunya en lloc de la Plaça de la Sardana.Les cobles convidades han estat la Flama de Farners, La Principal de l'Escala i ha tancat el cicle La Cervianenca.Els sardanistes han estat fidels a la cita entenent que era la única manera de poder gaudir de l'activitat sardanista.Des de l'ajuntament de l'Escala no es van voler suspendre del tot les sardanes, d'una banda pells afeccionats sardanistes i de l'altre per mantenir el compromís amb les cobles.S'espera que de cara a l'estiu vinent la situació es normalitzi.

L'activitat sardanista escalenca a l'estiu s'ha completat amb diversos actes organitzats per l'Agrupació Sardanista Escalenca Avi Xaxu en homenatge al compositor escalenc.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar