Publicitat
Publicitat

Reconeixement a les millors notes d'accés a la universitat 2020

L'ajuntament de l'Escala reconeix l'esforç dels alumnes que han tret les millors notes de selectivitat de l'Institut el Pedró de l'Escala. Són Quim Mas, Nona Cano i Roger Garrido. 

La sala de Plens de l'Ajuntament ha acollit el reconeixement a les tres millors notes de selectivitat de l'Institut el Pedró de l'Escala. L'acte ha comptat amb l'assistència de l'alcalde Víctor Puga, la regidora d'educació Maite Cortés, professorat i familiars dels estudiants. Enguany les tres millors notes han estat per Quim Mas amb un 13'646, Nona Cano que ha aconseguit un 13'218 i Roger Garrigo amb un 12'27. Unes notes aconseguides amb molt d'esforç i preparació, en un any molt complicat on els joves van adaptar la seva formació de les aules a casa. 

Ara amb les notes a les mans i la incertesa de la selectivitat superada, els tres fan balanç de la situació. 

Com a record se'ls hi ha entregat un val de 100 euros per material escolar. Així mateix els alumnes han signat al llibre d'honor de l'ajuntament i també han rebut un fort aplaudiment de tots els assistents. 

A les portes del setembre tots tres tenen les maletes preparades, ja que tots han escollit Barcelona per cursar els seus estudis. Alguns per no tenir opcions a Girona i altres per viure noves experiències. 

L'acte finalitzava amb diverses fotos familiars per immortalitzar el moment. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar