Publicitat
Publicitat

La Junta Local d'AECC recapta més de 500 euros amb el concert solidari

La Junta Local de l'AECC ha recaptat 530 euros amb el concert d'estiu d'enguany. Va ser una sessió d'estandards de jazz a càrrec del duet format per Vivi Latorre i Raül Marc Portell.

La Junta Local de l'AECC ha reprès les activitats amb el tradicional concert d'estiu a l'església de l'Escala. Es va celebrar divendres al capvespre i va tenir una discreta assistència de poc més de mig centenar d'espectadors. Era la segona activitat que l'entitat ha programat aquest estiu, amb la voluntat d'afegir un gra de sorra a favor dels malalts de càncer i les seves famílies.

El context de pandèmia no fa més de afegir dificultats als afectats de càncer, especialment aquells amb una situació més vulnerable.

Amb el concert de divendres es van recaptar un total de 530 euros, provinents tant de la venda d'entrades com de donacions de particulars o empreses que tot i no poder assistir a l'acte volen col·laborar amb la causa.

El concert va ser protagonitzat pel duo format per la cantant Vivi Latorre i el pianista Raül Marc Portell. Concert basat en estandards de jazz.L'acte es va celebrar en un ambient d'intensa xafogor que va fer aflorar els vanos entre els assistents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar