Publicitat
Publicitat

Bona acollida d'una nova edició del Familiària

Les activitats i tallers per a la mainada ocupen el recinte arqueològic d'Empúries en una nova edició del Familiària. Trobada seguida per families senceres amb la lluita de gladiadors com a atractiu principal.

L'Andreu i l'Aleix son dos dels usuaris del Familiaria, el festival per a fer gaudir de l'entorn d'Empúries en família. Es va celebrar dissabte amb tallers que es van fer a la pineda i després amb l'activitat estrella al Fòrum Romà. Des del museu se n'ha fet una valoració positiva perquè ha estat una edició especial condicionada per totes les mesures que s'han hagut d'adoptar per evitar propagar el coronavirus.

Les dimensions del recinte arqueològic emporità son propícies a fer activitats divulgatives per a tot tipus de públic. I des de fa uns anys, una de les marques de cada estiu és el Familiaria. Tractant-se d'un espai tant gran, no ha estat problema adaptar-se a les distàncies de seguretat que recomanen les autoritats.

L'espectacle de lluita de gladiadors ofert per la companyia Drakònia és un dels habituals a l FAmiliària.

L'edició d'enguany va ser acompanyada d'un temps molt calurós, especialment xafogós al matí. Per a totes les activitats, els aforaments es van omplir fins a exhaurir les entrades disponibles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar