Publicitat
Publicitat

La Penya Gironista viu la derrota del Girona a la Penya Blaugrana

El Girona FC perd el quart play off i seguirà un any més a la Segona Divisió A. El gol en el minut 96 de l'Elx impedeix a l'equip de Francisco Rodríguez recuperar la categoria perduda la temporada passada. La Penya Gironista Esquenapelats va seguir el partit a la Penya Blaugrana de l'Escala.

Amb aquestes paraules s'acomiadava l'entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, de la roda de premsa. El tècnic gironí se'l va veure molt afectat després de veure com l'Elx en el minut 97 trencava l'empat a 0 inicial amb el gol de Pere Milla. I és que aquesta jugada per la banda de Fidel Chaves va servir al lleidatà rematar de cap sol a l'interior de l'àrea.

L'expulsió del màxim golejador Cristhian Stuani en el minut 60 va condicionar la segona part. Una expulsió injusta, segons l'entrenador blanc-i-vermell. El Girona ha perdut el quart play off a Primera. El 2013 va ser contra l'Almeria, el 2015 contra el Saragossa, al 2016 contra l'Osasuna i aquest 2020 contra l'Elx.

S'ha de viure el present. 

Serà Francisco Rodríguez entrenador del Girona la pròxima temporada?

Per cert, l'escalenc Valery Fernández no va jugar cap minut. L'altra cara de la moneda, l'Elx, que no ha encaixat cap gol en aquests play off. 

Doncs finalment, l'Elx acompanyarà al Cadis i l'Osca a Primera Divisió. El Girona compartirà lliga amb l'Espanyol. La Penya Gironista Esquenapelats va seguir el partit a la Penya Blaugrana. Els aficionats van protestar molt l'expulsió de Cristhian Stuani i quan va marxar l'Elx al descompte molts van abandonar la instal·lació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar