Publicitat
Publicitat

Presentat un vídeo per difondre el comerç local

Ajuntament de l'Escala i Associació de Comerciants continuen fent accions de suport al sector comercial del municipi. La darrera és un vídeo promocional del comerç de proximitat.

Anunci 0s

L’Escala engega una nova campanya per potenciar el comerç local .L'acció, que forma part del pla de xoc econòmic del municipi, tindrà una durada inicialment de sis setmanes.Inclou diverses propostes entre les quals destaca la difusió d’un vídeo centrat en el comerç local en sentit ampli I amb el lema que va sorgir del pla comercial redactat l’any passat, “l’Escala, la teva botiga arran de mar”. 

El mes de juny es va iniciar una campanya destinada al turisme de proximitat centrada inicialment en l'àmbit de Girona i Barcelona, passant progressivament a l'estat espanyol i al sud de França.La campanya es suma a les accions que estan en marxa actualment a nivell de municipi.

Des de la UBET s'aplaudeixen aquest tipus d'accions que fomenten el comerç local en una època difícil per a tothom.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar