Publicitat
Publicitat

Dos germans defensaran l'escut del FC l'Escala

Sergi i Dani Resta s'afegeixen al primer equip del FC l'Escala, de Primera Catalana, provinents del Llagostera B. Dos dels que també s'han desvinculat de l'equip llagosterenc i que han fitxat per l'equip escalenc son Joel Vilalta i Gerard Davesa. La plantilla anxovera ja compta amb deu cares noves.

Anunci 0s

Els germans Sergi i Dani Resta han fitxat pel FC l'Escala després de desvincular-se del Llagostera B. Formats al futbol base de l'Empordanet i amb passat a Figueres i a Llagostera aterren al Nou Miramar amb ganes de seguir creixent com a jugadors. 

Sergi ocupa la posició de pivot defensiu mentre que el seu germà Dani té un caràcter molt més ofensiu. Els dos jugadors, de 19 anys, coincideixen que des de l'últim partit, que va ser a principis de març, fins al proper hauran passat molts mesos. Sembla que a finals d'agost, el FC l'Escala farà el primer entrenament. 

Sergi explica que l'essència de Primera Catalana es perdrà perquè la lliga serà molt més curta del que és habitual. Per la seva banda, Dani considera que el grup que li ha tocat a l'Escala és un pèl més complicat i que quedar entre els quatre primers serà difícil.

Els dos nous jugadors blaugrana tenen ganes de començar a entrenar, però amb els rebrots que hi ha últimament fa que perilli l'inici de la competició que està previst per la primera setmana d'octubre.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar