Publicitat
Publicitat

Reunió junta Galp Costa Brava

La junta del GALP Costa Brava reprèn tots els projectes que té damunt la taula. La promoció del peix de llotja i el relleu generacional del sector son els eixos principals de treball.

Anunci 0s

Els membres de la Junta del Grup d'Acció Local Pesquer de la Costa Brava s'ha reunit aquest migdia a les instal·lacions de la Confraria de Pescadors de l'Escala per reprendre el fil de tots aquells projectes que té engegats. Era la primera reunió presencial des del confinament i, tot i que el contacte s'ha anat mantinguent aqeusts mesos via telemàtica, avui s'escenificava com la represa de tots els projectes que hi ha damunt la taula.

El GALP agrupa el sector pesquer a través de les confraries, l'administració pública i empresa privada. L'administració local hi és representada a través de la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de l'Escala, Marta Rodeja.

Els diferents projectes que té endegats el Galp giren sobretot entorn a dos eixos: la promoció del peix de llotja i el relleu generacional del sector.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar