Publicitat
Publicitat

Una mica de tot a la pantalla gran

Les sales continuen presentant cada setmana un bon gruix de novetats, aquesta setmana arriba la més que promocionada 'La familia que tú eliges', l'acompanyen comèdia espanyola, animació i també una de terror tònica habitual després de la reobertura de les sales.

Anunci 0s

Aquesta setmana les estrenes s'avancen uns dies, concretament una d'elles 'Scooby' que arriba avui dimecres. Una nova versió del clàssic de 1969, adaptat diversos cops amb sèries, pel·lícules i també amb videojoc. Després de tants anys, però aquesta serà la primera vegada que els personatges pateixen un canvi d'imatge i apareixeran en una aventura animada en 3D per a la pantalla gran.

El llargmetratge explica l'origen de l'amistat entre el protagonista i el seu fidel amic caní, el gran danès Scooby-Doo; així com es va forjar la famosa agència de detectius amb Fred, Velma i Daphne. Després de diversos casos resolts i aventures compartides, la colla s'enfrontarà al misteri més complicat i important de les seves carreres: un complot perquè el gos fantasma vagi pel món sense que ningú l'aturi. Mentre l'equip treballa a contratemps per detenir a aquest gos apocalíptic, descobriran que Scooby té un llegat secret i un destí èpic major del qual ningú podia imaginar.

Una de les més publicitades aquets dies és 'La familia que tu eliges' amb Shia LaBeouf, Dakota Johnson i Zack Gottsagen. Un drama d'aventures on Zak un jove amb síndrome de Down s'escapa de la residència on viu per complir el seu somni: convertir-se en lluitador professional. Així coneix a Tyler, un delinqüent de bon cor i Eleanor una infermera una mica peculiar. Junts iniciaran un viatge que els canviarà per sempre les seves vides.

I no menys publicitada ha estat 'Superagent Makey', l'aposta de cinema espanyola de la setmana. Un film amb tocs dels anys 80 i amb un punt a 'Arma letal' o 'Jungla de cristal'.

Leo Harlem, Jordi Sánchez, Sílvia Abril i María Sabaté són alguns dels protagonistes d'aquesta comèdia on José Miguel 'Makey' un policia de barri amb un alt sentit de la responsabilitat, veu com la seva vida canvia quan el destinen a la Costa del Sol per ser agent de mobilitat. Allà s'enfrontarà a una perillosa trama de narcotraficants i també amb la seva filla, amb qui fa anys que no té cap contacte.

I seguint la tònica d'aquestes últimes setmana, també hi ha una dosis de terror amb 'Madre Oscura' on Ben un adolescent rebel serà castigat per la seva mare a passar l'estiu a casa el seu pare, en un petit poble costaner. Allà començarà a observar els seus inquietants veïns, arribant a la conclusió que la família ha fet desaparèixer el fill. Segons sembla, la mare està posseïda per algun ésser malèfic del bosc.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar