Publicitat
Publicitat

Mínima ocupació i reserves als càmpings

La obligació de portar mascareta ha fet cancel·lar la majoria de reserves que els càmpings tenien per les properes setmanes. El sector confia en el turisme nacional per com a mínim no tenir pèrdues.

Anunci 0s

Una ocupació baixa, molt baixa, les reserves que es cancel·len o ajornen per l'any vinent, i una situació de molta incertesa fan que els càmpings del territori ho estiguin passant malament.La majoria han deixat de prestar alguns serveis com per exemple el supermercat, i s'han quedat amb l'essencial, amb el bar i restaurant amb menjar per emportar, cosa que ha implicat que no s'hagi contractat part del personal d'estiu.També tristor a l'interior, amb parcel·les completament buides i d'altres amb poques tendes i caravanes.Tots els serveis s'han hagut d'adaptar.La obligació de portar mascareta hi ha posat la cirereta final.Tot i la situació es confia en el turisme nacional per salvar la temporada i almenys no tenir pèrdues.

Els càmpings creuen que les administracions no ho estan fent bé.

A nivell local s'ha agraït la predisposició de l'ajuntamnet per ajudar com es pugui.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar