Publicitat
Publicitat

En marxa els casals d'estiu

Aquesta setmana s'han posat en marxa els casals d'estiu municipals adaptats amb totes les mesures de seguretat i higiène que marca la situació actual. Amb tot, però, es manté bona part de les activitats programades. 

Anunci 0s

Ja estan en dansa els casals municipals de l'Escala des d'aquesta setmana. Enguany, a causa de la situació actual s'han hagut d'adaptar a les mesures sanitàries corresponents per evitar la propagació del coronavirus. Entre les més destacades, s'ha reduït la capacitat dels grups per tal de garantir la distància de seguretat i s'han adaptat totes les activitats. No ha estat una tasca fàcil a causa de la incertesa del moment. Ho explica Anna Peñalba, sòcia i pedagoga de Tot Oci, empresa gestora dels casals d'estiu. 

 

També s'ha incolcat l'hàbit de l'higiene personal i s'han establert tres accesos al centre per esponjar l'entrada i la sortida dels nens i nenes.

 

Els equips de monitors, aquest any, a més de formar-se pedagògicament, també han hagut de fer-ho vers la Covid-19 i establir tots els protocols d'actuació. El Casal de Lleure consta d'un monitor per grup i 3 persones de suport als diferents grups per ajudar a les tasques de neteja i desinfecció dels espais i materials. 

 

Aquest estiu el fil conductor de les activitats programades del Casal de Lleure, està orientat a conèixer els personatges fantàstics que viuen al Bosc Encantat.

 

També es treballaran les emocions i com afrontar i gestionar una situació inesperada, a través del projecte Emociona't. 

 

Un total de 100 nens i nenes participen aquest estiu al Casal de Lleure. 

 

Pel que fa als matins esportius, hi ha prop d'una quarantena de participants apuntats a cada quinzena. Des de l'organització s'afronta aquest estiu atípic amb il·lusió i ganes.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar