Publicitat
Publicitat

El Jaciment d'Empúries obre demà dimarts

El jaciment d'Empúries reobre a partir de demà. Ho fa només per usuaris individuals o grups familiars seguint la normativa de la fase 2. Alguns espais queden tancats temporalment, com per exemple l'audiovisual.

Anunci 0s

Les seus del Museu d'Arqueologia d' Empúries, Ullastret i Olèrdola obren les seves portes a partir del dimarts 2 de juny.La seu de Girona ho farà dos dies més tard, el dia 4, i Barcelona el 12.Els serveis i instal·lacions s'han condicionat per garantir visites segures i confortables.L'accés als jaciments i exposicions serà gratuït fins al 28 de juny.L'obertura forma part del Pla de3 desconfinament de monuments, jaciments i equipaments patrimonials elaborat per la Direcció Cultural del Departament de Cultura i ha estat aprovat pel Pla Territorial de protecció Civil, el Procicat.En el cas del MAC Empúries alguns dels espais com l'audiovisual quedaran tancats i tampoc es podran fer servir les audioguies ni cap dispositiu tàctil.

Pel que fa al personal està actiu, excepte l'administratiu que fa teletreball.

En quan a la seguretat i mesures sanitàries, el jaciment s'anirà adaptant a cada fase.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar