Publicitat
Publicitat

El Drac català 2 supera el Verkami i s'imprimirà

El Drac Català 2 ha superat el Verkami i ha aconseguit en finançament necessari per poder-se imprimir. El seu autor explica que en un parell de setmanes enviarà el material a tots els mecenes.

Anunci 0s

Fins a 80 persones han donat confiança al dibuixant de còmic escalenc Carles Roman i han aportat els diners necessaris que permetran tirar endavant l'impressió de 'Caçadors caçats', el segon volum del Drac CatalàEn els 40 dies que ha durat la campanya de micromecenatge s'han sumat més de 2.400 euros, superant de llarg els 1.900  que es van posar com objectiu per superar el repte.Roman s'ha mostrat molt satisfet.Una vegada assolit el repte toca preparar el material i enviar als mecenes els packs regal.

Roman té agraïments per a tothom, per tots els mecenes i també per Verkami, per l'oportunitat que dona a tirar endavant projectes que d'altra manera podrien quedar en un calaix.

En agraïment Roman també ha editat el segon tràiler del Drac Català, disponible des d'ara a Youtube.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar