Publicitat
Publicitat

Cauen lleugerament les sancions a vehicles

La Policia Local de l'Escala segueix fent controls rutinaris i identificant a vehicles en les entrades i en les rodones per evitar que s'ocupin les segones residències. Les sancions als cotxes ha baixat lleugerament respecte a la Setmana Santa, que tot i el confinament es van multar diverses persones.

Anunci 0s

Continuen els controls rutinaris de la Policia Local de l'Escala a les entrades i a les sortides per garantir que tothom compleixi amb les restriccions de l’estat d’alarma a causa del coronavirus. Se segueixen sancionant a vehicles, ara menys que per Setmana Santa. Tot i això, la població està respectant el confinament, ja que hi ha poca circulació dins el municipi.

L'Ajuntament vol felicitar la feina que estan fent els agents de Protecció Civil i els Bombers. Els de Protecció Civil distribueixen aliments, reparteixen beques de menjador i també mascaretes. I els Bombers fan arribar mascaretes a les residències més properes, també a la dels Pins.

Des del consistori es demana que es respecti el confinament per evitar la propagació del coronavirus.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar