Publicitat
Publicitat

Neix la ruta 'Josep Pla a l'Escala'

El Museu de l'Escala incorpora a la seva oferta regular una visita guiada amb Josep Pla de protagonista. Recorre els espais que l'escriptor va trepitjar al municipi entre els anys 1940 i 1945.

L'escriptor Josep Pla va aprofitar que durant uns anys  la pressió del franquisme era més feble a l'Escala  per fer vida al municipi, i com deia, gaudir de més llibertat.Un exemple en seria l'horari de les tavernes, obligades a tancar a les onze del vespre a tot arreu i a tenir un horari més tolerant a l'Escala.Van ser més de 5 anys on es va impregnar del dia a dia d'un poble de pescadors.Del seu pas per l'Escala n'ha nascut la nova ruta 'Josep Pla a l'Escala', que es suma a l'oferta de visites guiades.La ruta escalenca s'afegeix a l'àmplia oferta de visites arreu del territori dedicades a l'escriptor.La nova ruta compta amb 6 punts d'interès, amb sortida des de l'Alfolí de la Sal.

Durant la seva estada a l'Escala es coneixem dos punts on va residir.

La propera entrega de la ruta 'Josep Pla a l'Escala' serà el 29 de febrer a les 10 del matí.Se'n programarà una per setmana Santa i a l'estiu, els mesos de juliol i agost, se'n farà una cada setrmana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar