Publicitat
Publicitat

S'ha de canviar el primer tram de clavegueram de l'Avinguda Montgó

L'ajuntament de l'Escala canviarà les canonades de clavegueram de l'Avinguda Montgó. En estar malmeses el ferm s'ha esfondrat en diversos punts. Les obres comencen la setmana vinent.

Anunci 0s

L'any 2017 es va refer  l'Avinguda Mongó, tant pel que fa al ferm com a la distribució de les voreres, on s'eliminaven temporalment espais d'aparcament i es preveia que en un futur un dels costats estigués dedicat a un carril bici.Es va refer tota l'avinguda des de la rotonda de Riells fins la rotonda que porta cap a la zona del port.En unes setmanes es van detectar dos problemes, d'una banda que quan plovia part de l'avinguda quedava inundada , i de l'altra que es va esfondrar en un parell de punt degut al mal estat de les canonades de clavegueram, que formen part del circuit d'impulsió cap a la depuradora.La setmana vinent es canviaran 150 metres de canonada i s'anivellarà aquest tram.Mentre durin les obres, el trànsit es desviarà.

Les obrews han de durar uns dos mesos, per Setmana Santa han d'estar acabades.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar