Publicitat
Publicitat

El regatista Marc Verdaguer, ara lesionat, es planteja deixar la classe A de catamarans

El regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, des de l'abril que està lesionat i fruit d'això es planteja un gir en la seva carrera esportiva. El primer pas que es planteja fer és desvincular-se de la classe A de catamarà. El que té clar és que vol seguir volant i té ganes de fer un projecte de vela oceànica.

Anunci 0s

Amb els catamarans va començar fa catorze anys i ha anat passant per diverses classes com la Nacra 17, que era classe olímpica,i des de fa dos s'ha dedicat a la classe A. Aquest passat abril, a València, en una de les proves del circuit nacional de la classe A just abans de fer l'internacional a Gran Bretanya, el regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, va fer-se una lesió al maluc de la que encara continua recuperant-se. 

 Verdaguer podria fer un gir a la seva carrera esportiva per culpa d'aquesta lesió al maluc. Es planteja deixa la classe A de catamarans.

Un dels temes que més preocupa a la societat actual és el mal estat en què es troben els nostres mars. 

Marc Verdaguer ha estat el convidat d'aquesta setmana de la secció entrevista de l'Esports10 de Canal10 Empordà.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar