Publicitat
Publicitat

Donació de sang

Més de mig centenar de donacions en la jornada d'ahir al CER. L'índex de donacions és pràcticament idèntic al del mes de juliol, i constata la tendència a la baixa dels últims anys.

Anunci 0s

Un total de 48 donacions de sang, vuit de plasma i quatre oferiments. Aquest és el balanç de l'última donació de sang d'aquest any, feta a la sala d'actes del CER, convertida de forma excepcional en sala d'extracció i amb tots els equipaments necessaris habilitats pel personal del Banc de Sang i de Teixits. És una xifra modesta, pràcticament idèntica a la de la donació del mes de juliol i que ve a constatar una disminució progressiva de donacions.

Tot i l'estancament, una certa regeneració dels donants sí que hi és. Una mostra en són les sis donacions que acudien a donar per primera vegada. A tots ells, nous donants i donants que ho son de fa temps, el Banc de Sang els agraeix públicament el seu gest altruista.

La propera donació de sang programada a l'Escala serà el mes de gener vinent.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar