Publicitat
Publicitat

L'Institut de Vilablareix visita els estudis de Canal 10 i Ràdio l'Escala

Aquesta setmana, Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà han rebut la visita dels alumnes de 2n d'ESO de l'institut de Vilablareix. Una visita emmarcada dins el treball de síntesi que realitzen els alumnes i que té com a objectiu final realitzar un telenotícies.

Anunci 0s

Els alumnes de segon d'ESO de l'institut Vilablareix han visitat els estudis de Canal 10 Empordà i Ràdio l'Escala, una activitat emmarcada dins el treball de síntesi que realitzen la setmana del 10 al 14 de juny i que té com a objectiu final l'edició i realització d'un telenotícies.

Han fet la visita més d'un centenar d'alumnes, dividit en grups de 25 per adaptar-se als espais dels mitjans de comunicació. La visita començava amb una breu explicació del funcionament d'una televisió o un ràdio i després els joves feien preguntes més concretes per complementar els seus coneixements, inquietuds i també per poder aprofundir amb el seu treball de síntesi. Un total de dos dies amb els estudiants, ressolen dubtes i curiositats.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar