Publicitat
Publicitat

Graderies a la pista del Camp dels Pilans

L’Ajuntament està treballant en l’habilitació d’una graderia aprofitant el pendent del terreny al costat de la pista del Camp dels Pilans. Costarà uns 35 mil euros i estarà a punt abans de la revetlla de Sant Joan.

Anunci 0s

Els treballs de construcció de la graderia de la pista del Camp dels Pilans forma part del projecte conjunt d'adequació de la zona esportiva del barri. S'hi està treballant intensament per tenir-la enllestida abans de la revetlla de Sant Joan. El pressupost d'execució és d'uns 35 mil euros. 

La graderia és una fase més del projecte iniciat amb l'habilitació de la pista estrenada ara fa un any i de la pista de pump track, estrenada fa uns mesos. Després de la graderia quedarà pendent habilitar una zona de jocs i una zona arbrada.

La festa més significativa del barri del Camp dels Pilans és la revetlla de Sant Joan. D'aquí que sempre sigui una data marcada en el calendari per a les estrenes de les reformes o obres que es fan en aquell entorn.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar