Publicitat
Publicitat

La disciplina del wind-foil, la gran novetat del mundial de Windsurf

La nova i espectacular modalitat de wind-foil és la principal novetat del campionat del Món de Windsurf que es disputarà fins diumenge al càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. Enguany hi estan competint 64 windsurfistes. Una edició més no hi faltarà tampoc la concentració de furgonetes Volkswagen. 

Anunci 0s

La primera i gran novetat de l'edició 21 del campionat del Món de Windsurf que desembarca a la Platja Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador és que es disputa íntegrament en la modalitat de wind-foil, que assegura espectacle a l'aigua encara que el vent sigui molt fluix. Aquesta nova disciplina ha tingut a cinc guanyadors diferents en les cinc darreres proves del calendari. 

El francès Pierre Mortefon arriba a la Costa Brava al capdavant de la classificació, gràcies a la victòria a Japó. Entre els 64 windsurfistes també hi ha l'espanyol Ramon Pastor de Badalona, un dels millors d'Europa de la fórmula foil. La prova catalana és la cinquena del circuit mundial. © 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar