Publicitat
Publicitat

Ramon Pujolboira crea un mural per l'església d'Albons

El pintor Ramon Pujolboira, que des de fa molts anys viu a Albons, sempre havia volgut que una de les seves creacions es pogués veure al poble. Ara es fa possible. Està treballant en un mural que lluirà al l'absis de l'església.

El pintor Ramon Pujolboira està en ple procés de creació d'un mural per l'absis de l'església d'Albons.La iniciativa ha rebut el suport incondicional del poble, que el va rebre amb entusiasme a una de les assemblees públiques on es debaten temes locals.El mural representa el Sant Sopar, i per la seva creació, ciutadans d'Albons han fet de model  per tal de representar els dotze apòstols.El procés de creació del mural, degut a les seves dimensions, és prou complicat.En primer lloc Pujolboira el pinta en tela al seu taller, que més endavant s'enganxarà a l'absis on finalment es faran els retocs finals.El pintor afincat a Albons hi treballa des del mes de març de l'any passat en un procés que durarà uns 18 mesos.

La inauguració oficial del mural es vol fer en una data ben assenyalada pel poble.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar