Publicitat
Publicitat

Torna la tonyina del Port de l'Escala

Tal com va passar l'any passat per aquesta època, la tonyina del port de l'Escala es passeja al costat de les teranyines buscant menjar. Quan va desaparèixer el febrer passat tothom es pensava que l'havien pescat. Pel que sembla es va agafar unes vacances i torna a ser l'atracció al port pesquer de l'Escala.

Anunci 0s

Familiarment coneguda com 'La Trini', i després de 8 mesos desapareguda, ha tornat al port de l'Escala la seva tonyina més popular.

El 2 de desembre de 2015 i davant la sorpresa de tothom apareixia un peix de grans dimensions voltant pel port pesquer de l'Escala.

Mica en mica es va anant deixar veure, fins descobrir que es tractava d'una tonyina d'entre 130 i 150 quilos.

Pel que sembla va seguir alguna de les teranyines quan tornava a port, que de manera habitual durant el trajecte llencen  a l'aigua el peix de rebuig.

Amb el pas dels dies es va acostumar a la gent, que encuriosida s'acostava a la llongada per donar-li menjar.

De cop, va desaparèixer. Tothom s'imaginava que havia tingut un mal final.

La tonyina és la mateixa que l'any passat. Els pescadors ho saben per les marques al cos.

S'espera que de nou la Trini sigui l'atracció del port, com un element més de promoció a l'Escala, i que atregui molts turistes com va passar l'hivern passat.

Durant aquestes primeres hores després del retorn al port la Trini s'ha mostrat molt tímida.

S'espera que a mesura que agafi confiança estigui moltes més estones arran d'aigua.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar