Publicitat
Publicitat

XVII premi Víctor Mora de Narrativa Breu

La barcelonina Marta Malleu guanya el dissetè premi Víctor Mora de narrativa breu pel relat "La dona del quadre". Amb el veredicte del jurat es va presentar també el llibre que recull els dotze contes finalistes.



El concurs de narrativa breu que organitza la Fundació Víctor Mora es manté amb una molt bona salut. A la dissetena edició, resolta aquest cap de setmana passat s'hi han presentat quasi un centenar d'originals. I el jurat ha considerat que el mereixedor del premi és "La dona del quadre", de la barcelonina Marta Malleu. Assídua a altres certàmens literaris, enguany es va presentar per primer cop al de l'Escala sortint-ne guanyadora. Marta Malleu:

Tots els finalistes van ser presents a l'acte de lliurament de premis, celebrat a la sala Víctor Mora de la biblioteca municipal. Entre els finalistes hi ha relats com el "No em diuen Ismael" de Salvador Vendrell, de València; "De cadires i d'intrigues" de l'escalenca Mercè Bellfort o "Pare" de Maurici Capdet, guanyador l'any 2012. Rafel López, regidor de cultura de l'Ajuntament de l'Escala:

El jurat del premi estava format per diferents personalitats del món de la literatura, ha destacat la bona narrativa de la guanyadora i el distret relat on s'explica la relació d'un pintor i l seva model. Víctor Pallàs, membre de la fundació Víctor Mora:

Pallàs destacava també l'alta participació que manté, un any més, el concurs:

L'acte de dissabte es va iniciar amb un minut de silenci per les víctimes dels atemptats de París.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar