Publicitat
Publicitat

Segon concert del cicle de Clàssics a l'Alfolí de la Sal

Aquest dissabte va tenir lloc el segon concert de la programació de tardor-hivern del cicle de Clàssics l'Escala-Empúries. Va ser a l'Alfolí de la sal davant un nombrós públic. La pròxima cita serà el dissabte 5 de desembre a les sis de la tarda.

Anunci 0s

La programació de tardor-hivern del cicle de Clàssics l'Escala-Empúries continua. Aquest cap de setmana ha tingut lloc a l'Alfolí de la Sal la segona actuació. Sota el títol "La força del segle XX", Sara Bondi, a la flauta, i Neus Peris, al piano, van oferir un recital amb peces variades de Toldrà, Prokofiev, Oltra, Casellas i Amargós.

Es tracta de dues intèrprets joves però amb una dilatada carrera com a músics i docents.

A més, ambdues han rebut reconeixements de renom internacional.La italiana Sara Bondi ha sigut seleccionada recentment com a guanyadora del primer premi en el tercer Concurs Internacional de Flauta Alexander i Buono.

Amb la mateixa formació va guanyar l'any 2013 un Golden Award al concurs d'interpretació Svirel d'Eslovènia. S'ha format a Itàlia i al prestigiós conservatori de música de Viena.

La catalana Neus Peris es va llicenciar a l'Esmuc. Ha pres part en festivals internacionals i classes magistrals en diversos països.

Sent una connexió especial per la música del segle XX. Músic versàtil, ha participat també en nombrosos projectes incloent diferents gèneres i estils musicals, espectacles interdisciplinaris i música improvisada.

El juliol passat va ser guardonada amb la Yamaha Scholarship que va otorgar la Barcelona Piano Academy 2014. La pròxima cita pels amants de la música clàssica és el proper dissabte 5 de desembre a les sis de la tarda a l'Alfolí de la Sal.

Nora Bosch oferirà un recital de piano amb el títol "L'edat d'or del piano català".© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar