Publicitat
Publicitat

Comença la gira del musical Un Estiu a la Platja

El musical "Un estiu a la platja" engega aquest divendres la minigira d'estiu, amb una actuació al local social d'Albons. El seu director apunta que el musical estarà en cartell almenys un any i que la intenció és fer-ne una representació al mes.

Anunci 0s

L'esforç invertit en la creació i esceneficació del musical "Un estiu a la platja" tindrà recompensa. I és que demà se'n fa la primera representació fora de l'Escala. Serà al local social d'Albons, a partir de dos quarts de deu de la nit. "Un estiu a la platja" es va estrenar a la sala polivalent el mes de juliol passat, amb un gran èxit de públic, omplint el 100% de l'aforament en les dues sessions programades. David Pellicer, director del musical:

No serà l'única representació fora de l'Escala. A partir d'ara, la intenció és girar pels municipis veïns a raó d'una sessió al mes. David Pellicer:

De moment hi ha actuacions compromeses a Ventalló pel 14 d'agost; altre cop a l'Escala, a finals de setembre; a Viladamat, el mes d'octubre. I per a més endavant s'estan concretant actuacions també a teatre mundial de La Bisbal i a l'auditori Espai Ter de Torroella.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar