Publicitat
Publicitat

El Petit Príncep s'alça com a protagonista de Sant Jordi

L'univers de la novel·la del Petit Príncep ha centrat les activitats escolars de primària i secundària d'aquest Sant Jordi a l'Escala. Al llarg de la setmana s'ha organitzat lectura de poemes i textos el dia 23 a la plaça Víctor Català, una conversa pedagògica a la biblioteca i el bibliocontes d'aquest pròxim divendres. 

L'Escriptor francès  Antoine de Saint-Exupéry i la seva obra universal, el Petit Príncep han encapçalat gran part del programa literari d'aquesta setmana de Sant Jordi a l'Escala. Divendres passat es presentava a l'Alfolí de la Sal el muntatge de ràdio teatre""Entrem en directe a l’Asteroide B612” del grup de lectura de teatre de la biblioteca. Al matí de la diada de Sant Jordi era l'escola Esculapi que feia una lectura en diferents idiomes dels textos de la novel·la, al mateix temps que l'Associació del Petit Príncep de l'Escala muntava una paradeta al bell mig de la plaça.  

Un cop passat Sant Jordi s'han programat un parell d'actes més. El primer ha estat una conversa pedagògica a la Biblioteca amb els mestres i els equips directius de les escoles Empúries, Esculapi i l'Institut del Pedró de l'Escala seguint treball fet durant el curs al voltant d'aquesta obra literària, on també s'han presentat dibuixos i maquetes de l'alumnat.  

Les dues escoles de primària de l'Escala tenen un programa pedagògic al voltant del Petit Príncep, on a través de les visites guiades per Riells i diferents treballs literaris i de teatre s'introdueixen als valors i els orígens familiars.  

Una tasca pedagògica que continua un cop arribats a secundària

El segon acte programat per aquesta setmana serà el bibliocontes de demà divendres a la Biblioteca, una activitat pels més petits, entre 4 i 9 anys, sota el títol: El petit món del Petit Príncep a càrrec d'Assumpta Mercader. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar