Publicitat
Publicitat

El tennis taula s'exhibeix a Madrid i el futbol perd a Hospitalet

El tennis taula i el sènior femení de bàsquet guanyen mentre que el primer equip de futbol i el sènior masculí de bàsquet perden. El CER l'Escala està a punt de certificar la permanència després de la gran victòria contra el San Sebastian i FC l'Escala torna d'Hospitalet amb les mans buides.

El CTT CER l'Escala s'exhibeix a la pista madrilenya del San Sebastian de los Reyes i ja té la permanència a tocar. Els escalencs han guanyat 0 a 4 ambls dues victòries del suec Par Gerell i dels triomfs del taiwanès Chih-Wei Yeh i del jugador de casa Iker González. Amb aquesta victòria, els anxovers tanquen la jornada a la sisena posició, la que dona accés a la competició europea quan queden dues jornades per disputar.

En futbol, un error individual d'Ivan Amoedo al 66 condemna l'Escala a Hospitalet. El dorsal 6 enviava la pilota enrere, una zona en què ja no hi havia cap company seu. L'esfèric l'acabava recuperant l'equip local que acaba amb gol d'Antoni Alcover, que superava el porter Isac Vila, primera vegada titular.


Tot i la derrota, l'Escala té a dos punts les promocions.


En bàsquet, victòria ajustada del sènior femení. Les de Toni Espinosa s'han imposat a l'Espanyol per 56 a 53, un triomf que manté les escalenques a la segona posició de la Segona Catalana. Les màximes anotadores Júlia Espinosa amb 17 punts, Sibil·la Leal amb 14 i Laida Martínez amb 10. El tècnic va tenir les baixes de Neus Bermejo, Martina, Laura Casals i Jordina Llobet i va haver de convocar a tres jugadores de la base: Lola i Bruna Graboleda i Martina March.


I en motos, el pilot del CER, Joel Plasencia, ha iniciat temporada a Menàrguens. A la primera cursa queia, però va poder tornar a pista classificant-se a la desena posició i a la segona quedava cinquè. A la classificació general, sisè, plaça que li serveix per sumar els primers 14 punts. Plasencia estrenava moto i cilindrada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar