Publicitat
Publicitat

L'Escala acull l'Assemblea de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya

El Museu de l'Anxova i de la Sal ha acollit aquest mati l'Assemblea General Ordinària de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya. S'ha passat balanç del funcionament intern de la Federació, s'ha actualitzat el Llibre Blanc de la Ràdio Local i s'han posat les bases pel nou cens de la ràdio a Catalunya. 

Els mitjans de comunicació local s'han citat avui a l'Escala en motiu de l'Assemblea General de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya. Aquesta trobada arriba en un moment dolç per la ràdio ja que enguany es celebra el centenari de la primera emissió de ràdio a Catalunya, l'Any 1924. 

La Federació ha passat balanç del seu estat intern a la reunió que ha tingut lloc de bon matí al Museu de l'Anxova i de la Sal de l'Escala, hi han assistit prop de 40 associats entre els presencials i telemàtics. Més enllà de posar al dia les activitats i els comptes, s'han abordat punts d'especial interès com el de l'actualització del Llibre Blanc de la Ràdio Local i el nou cens de la ràdio a Catalunya.  

Els Mitjans Locals passen per un moment clau, entre l'entrada al món comunicatiu de les xarxes socials, la intel·ligència artificial i la fidelització a un públic local cada cop més exigent. 

l'elecció de l'Escala com a seu d'aquesta assemblea no ha estat casual. Aquest any l'emissora municipal celebra el seu quarantè aniversari una fita que coincideix també amb el centenari de la ràdio a Catalunya. 


Ràdio l'Escala prepara un any on la celebració del seu 40è aniversari serà una part important del seu programa d'actes


Després de la cloenda de l'Assemblea s'ha programat el taller/debat sobre: Com aprofitar les xarxes socials per arribar a l’audiència digital, els continguts transmèdia i la participació ciutadana a càrrec de Xavier Tomàs de Social Factory Trends, SL. S'hi ha exposat un dels reptes més importants que té la comunicació actual, el de combinar la difusió radiofònica i la difusió a xarxes socials. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar