Publicitat
Publicitat

S'estrena Civil War, una de les esperades de l'any

Una de les estrenes més destacades de la setmana és 'Civil War', una producció esperada per a molts on es planteja un futur amb els Estats Units en guerra civil. Els fans del cinema de vampirs gaudiran amb 'Abigail' el remake del clàssic universal del 1936 'La hija de Drácula'.

Si hi ha una pel·lícula esperada aquest any, aquesta és 'Civil War' el més nou del director Alex Garland, uns dels projectes més cars d'A24 que pot semblar una cinta més d'acció comercial, però que va un pas més enllà de fet està qualificada amb R, no apte per menors de disset anys. Una visió crua de la realitat política, amb rigor narratiu i uns espectaculars efectes de so. Una cinta que planteja un futur pròxim en el qual els Estats Units es troben enmig d'una guerra civil i els rebels estan a punt d'assaltar la Casa Blanca. Un grup de reporters inicia un perillós viatge per carretera cap a Washington per poder documentar-ho.

Civil War (DeAPlaneta) · Foto Rodatge

Els autors de "Noche de bodas" i les dues darreres entregues de "Scream" signen 'Abigail' una cinta amb aires de sèrie B remake de la clàssica 'La hija de Drácula' de 1936. Una banda d'atracadors rep l'encàrrec de segrestar Abigail, la filla de dotze anys d'un enigmàtic milionari. Només l'han de vigilar una nit, abans de cobrar el rescat,però la nena revela la seva naturalesa i els captors comencen a desaparèixer un a un.

I amb doblatge català s'estrena la cinta d'animació xinesa espanyola 'Guardiana de dracs' una pel·lícula preestrenada al passat Festival de Màlaga on una joveneta ajudarà a escapar a l'últim drac. Junts viuran una gran aventura per recuperar l'últim ou de dragó, robat per un malvat bruixot.

Guardiana de dracs (acontrafilms) · Still de la pel·lícula

El cinema Montgrí de Torroella, estrena 'El caso Goldman' cinta històrica per conèixer la figura de Pierre Goldman: activista polític, escriptor i lladre. Un home que va protagonitzar un dels judicis més mediàtics del segle XXI



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar