Publicitat
Publicitat

Convocatòria de subvencions per al transport dels joves estudiants de l'Escala

Ha començat el període per demanar subvencions pel transport per alumnes que es vegin obligats a estudiar fora de l'Escala. Hi ha fins al 10 de maig per presentar per instància la documentació requerida. Les bases amb tota la informació estan publicades al web de l'ajuntament.

Del 17 d'abril al 10 de maig es poden presentar les sol·licituds de subvencions al transport per joves estudiants pel curs 2023-2024, estudiants que s'han hagut de traslladar fora de l'Escala per cursar els estudis desitjats.

L'import de l'ajut és d'entre 300 i 600 euros per estudiant, una quantitat que regulen les bases de la convocatòria.

Per optar-hi s'han de complir una sèrie de requisits, com ser estudiant i tenir entre 16 i 25 anys quan es fa la sol·licitud, estar empadronat o residir a l'Escala com a mínim des de fa un any, i cursar un cicle formatiu de grau mig, superior o alguna modalitat de batxillerat que no s'imparteixi a l'Escala.

La sol·licitud s'ha d'entrar per instància genèrica, tot aportant tota la documentació que s'exigeix.

Fa falta, per exemple, el DNI del beneficiat, un certificat d'empadronament, l'acreditació de la matrícula del curs que s'estudia, un certificat d'assistència de l'estudiant, una fitxa que cal omplir per tal de poder ingressar la subvenció i un certificat d'estar al corrent de pagament de les obligacions amb l'ajuntament, amb Hisenda i amb la Seguretat Social.

Tota la informació es pot trobar a internet a la seu electrònica del l'ajuntament, www.lescala.cat.

https://seu-e.cat/ca/web/escala/govern-obert-i-transparencia/contractes-convenis-i-subvencions/convenis-i-subvencions/convocatories-de-subvencions-i-ajutshttps://seu-e.cat/ca/web/escala/govern-obert-i-transparencia/contractes-convenis-i-subvencions/convenis-i-subvencions/convocatories-de-subvencions-i-ajuts



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar