Publicitat
Publicitat

Una setmana d'activitats per Sant Jordi

L'adaptació del Petit Príncep a ràdioteatre obre divendres una setmana amb una quinzena d'activitats vinculades a Sant Jordi. Una diada amb implicació de múltiples entitats, especialment els centres educatius, llibreries i floristeries. Dimarts, l'activitat es concentrarà a La Platja. 

La celebració de Sant Jordi a l'Escala s'allargarà durant tota una setmana a l'Escala, amb una quinzena d'activitats entre l'estrena de l'adaptació del Petit Príncep dels membres del grup de Llegir el Teatre de la Biblioteca, aquest divendres al vespre i la sessió de bibliocontes "El petit món del Petit Príncep" a càrrec d'Assumpta Mercader, del divendres 26 a la tarda. Entremig una gran diversitat d'actes coordinats per l'àrea de cultura de l'Ajuntament. 

Les activitats vinculades al Petit Príncep són l'espectacle "Entrem en directe a l'Asteroide B612" d'aquest divendres, la lectura en veu alta de fragments del Petit Príncep i les converses sobre el personatge al vespre del dia de Sant Jordi; l'adaptació teatral de la novel·la dels alumnes de teatre de l'Escola Empúries i la conversa pedagògica moderada per Cuca de Ventós, el dimecres 24 i el bibliocontes sobre "El petit món del Petit Príncep" el divendres 26, amb Assumpta Mercader.

La jornada central és indiscutiblement el dimarts, el dia de Sant Jordi, en què, si el temps hi acompanya, La Platja es vesteix de vint-i-un botons amb les parades de llibres i roses amb presència de llibreries, floristeries i entitats, entre les 10h del matí amb un recital de poesia dels alumnes de l'Escola l'Esculapi i les vuit del vespre que és quan es calcula que s'acabarà la conversa sobre el Petit Príncep.

El dia de Sant Jordi hi haurà lloc per a commemorar també el 25è aniversari de la mort de Maria Àngels Anglada.

I una exposició a l'Alfolí, que s'estrenarà dissabte a dos quarts de set.

"Més lloc per la fosca" vé a ser una connexió de "Solitud" amb l'actual crisi energètica, el pensament contemporani de l'ecofeminisme i les posthumanitats i l'imaginari del gènere gòtic lligat al folklore, la violència de gènere i la natura més feréstega. És una coproducció del Bòlit-Centre d'Art Contemporani de Girona i el Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí.

Tot plegat, un complet programa d'actes per a un públic molt transversal i divers.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar