Publicitat
Publicitat

L'Escala promociona l'etiqueta de Vila Marinera

L'Escala participa en el Benchmark de Turisme Pesquer i Viles Marineres organitzat per l'Agència Catalana de Turisme. S'ha  posat en valor el patrimoni cultural i gastronòmic del poble, amb una visita a la fàbrica d'anxoves de Can Solés, les Barraques de la Creu i Can Cinto Xuà.

L'Escala ja fa 5 anys que va rebre la distinció turística de Vila Marinera, un reconeixement que ofereix l'Agència Catalana de Turisme. En aquest temps, s'ha treballat per donar a conèixer el seu patrimoni cultural i gastronòmic  i s'ha incidit en la seva promoció al llarg de tot l'any. 

Una d'aquestes activitats que pretén difondre els valors de les diferents Viles Marineres són els Benchmark de Turisme Pesquer i gastronòmic que aquesta setmana han aplegat els municipis de l'Escala, Calella de Palafrugell, Palamós i Tossa de Mar


Des de l'Escala s'han triat les anxoves com a marca de promoció gastronòmica i s'ha fet parada en diversos elements patrimonials relacionats amb la història marinera del poble com ho són les Barraques de la Creu o la Casa de Pescadors de Can Cinto Xuà


A la trobada s'hi han citat més de 30 representants d'aquestes Viles Marineres, que han combinat la visita a la fàbrica d'anxoves i museu de  Can Solés amb una passejada per tota la seva façana litoral. La ruta ha continuat al llarg de la jornada pels altres pobles que hi participaven, amb visites al camí de ronda i la Platja de Port Bo de Calella de Palafrugell i al Port de Palamós i al Museu de la Pesca.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar