Publicitat
Publicitat

Presenten una Marató d'Empúries marcada per la continuïtat

La Marató d'Empúries ha quedat presentada aquest matí al museu amb les presències de l'alcalde i regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala i la coordinadora del MAC Empúries. La competició seguirà la mateixa tònica que els altres anys, amb els recorreguts de deu, vint-i-un i quaranta-dos quilòmetres. Tampoc faltaran les curses infantils i el recorregut de cinc quilòmetres el dia de la vigília.

Ha quedat presentada la Marató d'Empúries. Serà l'últim diumenge d'aquest mes i aquesta edició està marcada per la continuïtat. El regidor d'Esports, Boran Minic, parla d'una marató consolidada. Enguany serà la dinovena edició. Minic desitja que hi hagi una bona participació tant dissabte, el dia de la vigília amb les curses infantils i el recorregut de cinc quilòmetres, com diumenge, el dia dels 10, 21 i 42.

L'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, ha explicat que es tracta d'una competició atractiva, referint-se a l'entorn privilegiat i la gran bellesa d'Empúries. Bofill ha destacat també que el municipi no només viu dels actes culturals i socials.

Marta Santos, coordinadora del MAC Empúries, espera que un any més sigui un èxit de participació i que el temps acompanyi. També posava l'accent en què l'escenari és envejable.

Les inscripcions continuen obertes. Per cert, aquesta edició també hi haurà les modalitats minimalista i descalcista.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar