Publicitat
Publicitat

Una remuntada que permet a l'Escala continuar somiant

El FC l'Escala continua donant alegries a l'afició. Aquesta jornada ha guanyat 4 a 2 al Castelldefels. Els d'Aday Benítez, però van haver de remuntar un 0 a 2. Les dues dianes de Pime i els gols de Maha Konteh i Roger Fortuny serveixen per seguir somiant amb unes promocions d'ascens quan queden cinc jornades per acabar el campionat.

L'Escala suma tres punts d'or contra el Castelldefels per continuar somiant per unes promocions d'ascens que serien històriques. Els d'Aday Benítez, però, van haver de suar de valent per tombar a l'últim classificat. Els rivals, al minut 56 guanyaven 0 a 2, aprofitaven dos errors individuals del porter Nacho Ferreti. 

En el 73, Pime posava l'1 a 2 i Maha, al 83, equilibrava el duel a 2. I en el temps afegit, els escalencs remuntaven. Al 96, Pime feia el 3 a 1 i al 98, Fortu sentenciava amb el 4 a 2.

Pel que fa al segon equip conservarà el lideratge del grup 2 de la Quarta Catalana tot i perdre per 2 a 1 a Vilamalla. En bàsquet, victòria del femení a la pista del Martinenc per 50 a 59 amb 21 punts de Júlia Espinosa i el masculí encaixa derrota a Figueres per 80 a 67.

Ha estat un cap de setmana marcat pel triatló 100x100 half amb sis-cents trenta inscrits, els quals cent vint-i-cinc eren francesos.

També per la regata de vela de creuer Copa Comodor Gran Premi Jotun - Memorial Nando Muñoz amb vint embarcacions. Només dues arribaven en el temps permès. I és que la falta de vent va fer que la competició s'allargués més del previst.

I aquest diumenge s'ha disputat al pavelló el campionat interclubs de tècnica amb cent seixanta esportistes de la província de Girona. Es tractava d'una competició que havia de servir per preparar futures competicions, per millorar i per agafar experiència.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar