Publicitat
Publicitat

El 40è aniversari del Casal del Jubilat aplega més d'un centenar de socis

El Casal del Jubilat 'Jardí del Pedró' de l'Escala ha celebrat aquest dijous el 40è aniversari de la seva fundació. Durant la jornada s'ha oficialitzat una missa, un dinar de germanor i un ball de fi de festa, amb la participació de més d'un centenar de socis.

Fa quaranta anys que es va fundar el Casal del Jubilat 'Jardí del Pedró' de l'Escala. Per celebrar l'efemèride, l'actual junta ha organitzat aquest dijous una jornada festiva, que s'ha materialitzat a través d'una missa a l'església de Sant Pere, un dinar de germanor a l'Estartit i un ball de clausura. Hi han participat 115 socis i sòcies de l'entitat, que s'han desplaçat fins al municipi veí amb dos autobusos, que han sortit a la una del migdia des de l'aparcament de Can Parals.

Durant la trobada, l'actual presidenta del Casal del Jubilat, Conxi Galindo, ha rememorat els inicis de l'entitat. Ha explicat que foren un grup d'homes del poble, que van tirar endavant el servei, i en un primer moment, es volien instal·lar en uns terrenys ubicats a la zona d'El Pedró, però finalment es van decidir per Can Masset. 

La celebració del 40è aniversari del casal dona continuïtat a un ampli programa d'activitats. De fet, una cinquantena de persones es desplaçaran el 6 de maig a Madrid, en el que serà la primera sortida a la capital espanyola dels jubilats. Hi aniran amb AVE, i tenen planejat visitar Segovia, El Retiro o San Ildefonso.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar