Publicitat
Publicitat

De Benjamin Franklin a l'apocalipsi nuclear

Setmana de viatges temporals a les plataformes, de 'Benjamin Franklin' a l'apocalipsi nuclear de 'Fallout'. Són les estrenes més destacades de la setmana, acompanyades de 'Pared con Pared' o 'Bajo Control'.

 Arriba a Prime Video l'adaptació d'un dels grans videojocs del segle XXI, s'estrena l'esperada 'Fallout' sota la mirada dels creadors Jonathan Nolan i Lisa Joy i amb un molt bon repartiment. Dos-cents anys després d'un apocalipsi que ha deixat la terra arrasada, uns quants supervivents es veuen obligats a abandonar els seus refugis i tornar al món exterior, un ple de violència, monstres i apocalíptic.

Fallout (Prime Video)

I reculant uns quants anys enrere descobrirem una de les facetes més llegendàries de Benjamin Franklin, un dels Pares fundadors dels Estats Units. Michael Douglas serà 'Franklin' a la minisèrie d'Apple Tv,  qui el desembre de 1776 va viatjar a França en una missió secreta per salvar el seu país.

Franklin (Apple TV+) · Michael Douglas i Noah Jupe

Filmin s'abona a les comèdies aquest mes, aquesta setmana estrena la francesa 'Bajo Control' una sàtira política per demostrar que els polítics no tenen res sota control.

I amb toc polític, però amb un humor molt àcid, s'estrena a Movistar+ 'Bellas Artes' la nova sèrie de Gastón Duprat. Un prestigiós historiador d'art, amb un caràcter particular, guanya una plaça per dirigir un important museu d'art contemporani on haurà de fer front a tota mena de fauna artística.

Netflix posarà un toc romàntic amb la cinta 'Pared con Pared', la cantant Aitana i l'actor Fernando Guallar seran veïns. Ella ha de preparar l'audició de la seva vida, ell necessita silenci per poder treballar una convivència que serà realment complicada i més amb la mala sonorització del pis.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar