Publicitat
Publicitat

Entrenaments en format competició de vaixells voladors al Mar d'Empúries

Els entrenaments són fonamentals afrontar competicions. És per això que els regatistes Marc Verdaguer i Gerard Marín s'estan preparant al Mar d'Empúries amb els seus respectius vaixells voladors. Tots dos tenen ganes de competir.

Els regatistes del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer i Gerard Marín, s'estan preparant per a les competicions d'aquest 2024 amb el vaixell volador. Justament, aquest passat cap de setmana, han entrenat al Mar d'Empúries amb quatre companys més, tres dels quals d'origen anglès, francès i suís. Eren entrenaments en format competició, és a dir, amb boies i els rivals a tocar.

Són embarcacions que, a partir dels vuit nusos, comencen a volar. Poden agafar els 25-30 nusos, tripliquen pràcticament la velocitat del vent. En el cas de Gerard Marín s'està iniciant en aquesta nova modalitat. És el primer vaixell volador que té. És la seva nova joguina. Ha confessat que els inicis sempre són complicats.

Marín ens ha explicat que farà alguna competició aquest any. Segurament serà l'europeu que es farà a Àustria al mes de setembre.

Gerard Marín, just abans d'entrenar al Mar d'Empúries

I pel que fa a Marc Verdaguer té ganes de fer dues regates internacionals.

Marc Verdaguer preparant l'embarcació

Compte enrere doncs per a les primeres competicions de l'any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar