Publicitat
Publicitat

L'equip de govern replica l'oposició, que l'acusava de no avançar en projectes

L'equip de govern replica l'oposició, que l'acusava de no avançar en projectes després de quasi un any de legislatura. L'alcalde Josep Bofill afegeix que s'escolten les propostes dels escalencs i dels grups de l'oposició. Respecte Can Ramis insisteix que es no es va tractar d'una donació, que es van pagar molts diners per la finca.

L'alcalde de l'Escala Josep Bofill ha respost a  la portaveu d'Esquerra republicana Etna Estrems, que l'acusa de no tirar endavant projectes.

Josep Bofill ha posat com exemple la Unitat d'Educació Compartida, el projecte +60 o diverses actuacions en l'àmbit esportiu. Explica que ara mateix es fa molta feina de la que no es veu, amb iniciatives vinculades amb la Diputació o els fons Next Generation.

Bofill ho explicava al programa Línia Directa de Canal 10, on també es referia a la relació amb els grups de l'oposició a poques setmanes de cumplir-se l'any de mandat.

Diu que es fan les coses escoltant la resta de grups i la gent del municipi, que hi ha un intercanvi d'opinions i que l'important és què es fa i no tant de qui és la idea.

Durant el programa sortia de nou el tema de la venda de Can Ramis.

Entre d'altres va voler explicar que no va es va tractar d'una donació, sinó que l'ajuntament va pagar durant anys per aquesta finca, i que les condicions de fa 20 anys no tenen res a veure amb les actuals.

L'entrevista del Línia Directa es pot veure íntegre a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar